Valitse sivu

Jatkona viime blogikirjoitukseeni, kävin myös vesipuistossa Bangkokissa. Aluksi tarkoitukseni oli mennä isoon tunnettuun vesipuistoon Siam park cityyn mutta netistä vaihtoehtoja selattuani päätin lähteä Fantasia Lagoon vesipuistoon. Se on pienempi kuin Siam park mutta pääsyliput ovat noin neljä kertaa edullisemmat.

Kaupungilta Fantasia Lagoon -vesipuistoon

Fantasia Lagoon ei ole tunnettu turistien keskuudessa ja siellä käy yleensä vain thaimaalaisia rentoutumassa. Tämä on varmaan yksi syy edulliseen hintaan, pääsylippu maksi aikuisille 200 batia vuonna 2015. Löysin tämän paikan sattumalta nettiä selatessani. Paikka sijaitsee ”piilossa” ostoskeskus Bangkaen katolla. Fantasy Lagooniin pääsee kätevästi kaupungilta sky trainilla jäämällä pois päätepysäkki Ba Wa:lla, jonka jälkeen pitää ottaa taksi vesipuistoon, hinta 100 batia.

Huvipuisto vesipuiston yhteydessä

Muutos tuntuu suurelta kun menee ostoskeskuksesta vesipuistoon, tuntuu kun ei enää olisi Bangkokissa. Ennen vesipuistoa sisäänmentäessä on ”Fantasia village”, fantasia kylä lapsille, siellä on karuselli, pelejä, katon rajassa kulkeva pienoisjuna jonka kyydissä voi pääsee myös ostoskeskuksen puolelle ja aikuisille kaksikerroksinen englantilainen bussi joka on muutettu karaoke-bussiksi.

Käynti vesipuistoon

Vesipuistoon mentäessä kannattaa ensin mennä varaustiskille ja maksaa tavaralokerikko ja uimalakki vuokrausmaksu. Ilman uimalakkia ei pääse laskemaan vesiliukumäestä.

Vesipuistossa erityisesti lapsille on rakennettu akviteettejä, kuten merirosvolaiva, seikkailuvuori, pieniä vesilukumäkiä ja sinne on rakennettu myös rekvisiitaksi eläinhahmoja. Aikuiset voivat kiivetä korkeimman liukumäen tasanteelle ja ihailla Bangkokin maisemia ”lintuperspektiivistä”. Edullisia ruokapaikkoja löytyy täältäkin.

Paluu lentäen Chiang Maihin

Lähdin kaupungin keskustasta takaisin Bangkokin Don Muang lentokentälle. Sinne pääsin kätevästi jäämällä pois sky train Mo Chit pääteasemalla ja ottamalla aseman läheltä bussin n:ro A1 joka menee suoraan lentokentälle. Yhteensä lipuille kertyi hintaa noin kaksi euroa. Harvassa suurkaupungissa pääsee keskustasta lentokentälle näin edullisesti. Takaisin Chinag Maissa olin alkuillasta.

Yhteenveto

Pidin käynnistäni vesipuistossa. Käynti siellä on virkistävä kokemus, vaihtelua Bangkokin helteeseen. Lisäksi oli kiva katsella Bangkokin maisemia ostoskeskuksen katolta yli kaupungin. Eikä käynti veloittanut montaa euroa matkoineen.

Lisätietoa vesipuistosta:

https://www.tripadvisor.fi/Attraction_Review-g293916-d10730737-Reviews-Fantasia_Lagoon-Bangkok.html
paljon kuvia kohteesta ja palautteita

https://www.youtube.com/watch?v=0rf_x_pZrv0

You Tube -video vesipuistosta.

Vesipuiston osoite L4 The Mall Bangkapi 3522 Lat Phrao Rd, แขวง คลองจั่น คลองจั่น กรุงเทพ 10240, Thaimaa

Oletko sinä käynyt vesipuistoissa ulkomaan matkoillasi? Oletko pitänyt kokemastasi?

Fantasia Lagoon -vesipuisto.

Norsut vesipuistossa.

Vilvoittava kahluureitti.

Tekovuori vesipuistossa.

Vesi vilvoittaa Bangkokin helteessä.

Laiva ravintolan kyljessä.

Huvipuisto vesipuiston yhteydessä.

Fantasia rakennuksia ja taivas.

Iloa lapsille.

Karaokebussi aikuisille.

Kauppakeskuksen sisäänkäynnistä vesipuistoon.

Facebook
Twitter
Instagram